lauantai 11. joulukuuta 2010Myönnän, että olen heikkona kauniisiin esineisiin, jotka eivät usein ole kovinkaan välttämättömiä tai tarpeellisia. Täällä Utössä on ollut hyvä huomata, että vähälläkin "pärjää" ja että kekseliäisyys kasvaa, kun pitää nyhjätä tyhjästä. Mutta en usko pääseväni tavarakaipuusta kokonaan... ainakin pitää päästä ikkunaostoksille (tai nykyään netti-ikkunaostoksille). Ostamisen pakkoa ja tavaroiden perässä juoksemista yritän kuitenkin jatkossakin välttää. Harkintaa ja "vanhassa vara parempi" -asennetta!Täällä on ollut tänään lumisateista, lämpö 0-astetta eli täydellinen keli lumilinnan rakentamiseen! Pääarkkitehdiltä tosin meinasi hihat palaa työläistensä suurpiirteiseen rakennustyyliin... Sovussa saatiin kuitenkin linna varsin hyvälle mallille. Jatkamme, kun jaksamme/sää sallii (nyt näyttäisi pakastuvan).

2 kommenttia:

  1. Moikka! IIIIIK :) Just löysin tän blogin! Asutteko te meidän vanhassa asunnossa? Ainakin tuossa kuvassa lapset leikkivät juuri siinä nurkalla :) Me siis asuttiin neljä ja puoli vuotta saaressa, ja nyt ollaan reilut kolme vuotta totuteltu elämään sisämaassa. On hirmuinen ikävä Utöhön, ei mitään uutta... Mukavaa joulukuuta sinne!

    VastaaPoista
  2. Moi! Voi miten hauskaa, että löysit tänne! Tuossahan me asutaan :) Toivottavasti käväiset täällä jatkossakin, ja heitähän kommentteja/ vertailua, millaista teillä saaressa oli.

    VastaaPoista