tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kylläpä väsyttää! Viime viikolla olimme mantereella poikien kanssa, matkustimme julkisilla, mikä vei 10-12 tuntia suuntaansa (laiva-bussi-juna-juna). Sain hoidettua lopulta lohjenneen hampaani kuntoon, valitettavasti jouduin menemään yksityispuolelle, kun kunnalliset eivät pystyneet äkkinäisiä/toivomiani aikoja järjestämään. Muutoin oli mukava nähdä läheisiä ja ihmetellä taas liikennettä, kauppoja ja ihmisiä :)
Palattuamme Utöseen, lepäsimme (?) päivän ja heti seuraavana aamuna lähdimmekin koko perhe opettajan ja koululaisten kanssa retkelle Jurmoon. Eivor -yhteysalus jätti meidät saareen puolilta päivin ja siellä koululaiset kulkivat opettajan kanssa pyörillä ja me seurasimme perässä jalkaisin (kuopus rattaissa).
Pääsimme näkemään kappelin, lintuaseman, lampolan, alpakoita… Paistoimme makkaraa ja söimme eväitä. Tutkimme hiekkakuoppaa ja metsää… Mahtava päivä! Illalla pääsimme yhteysaluksella kotiin ja sitten uni maittoikin!
Tänään on Utön tykit koeammuttu. Olipa jytinää, mutta onneksi se ei kestänyt kauaa! Ja käärmeet ovat luikerrelleet esiin koloistaan… toivoin, että tykkien jytinä olisi pelästyttänyt kaikki naapurisaariin, mutta turha toivo kai…

... suloisia...

2 kommenttia:

 1. Voi järkytys tota käärmekasaa. Mun piti nostaa jalat tuolille pelkästään kuvaa katsoessakin.
  Hyvää pääsiäistä teille sinne,
  toivottelee Meri

  VastaaPoista
 2. Onneksi noita ei yleensä ole noin "kasapäin", mutta kyllä mullekin nostaa inhotuksen aallon jo yksittäisetkin :)
  Hyvää pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista