maanantai 16. elokuuta 2010

Eilen sää muuttui viileämmäksi ja samalla turistit ja muut käväisijät hävisivät laivojen kyydeissä takaisin mantereelle. Tuli ihan syksyinen olo. Ja ehkä saimme aavistuksen siitä, miten hiljaista täällä voi olla.
Kävimme katsomassa saaren hautausmaata, koulun pihaa ja saarella laiduntavia lampaita (1 musta ja 2 valkoista).
Päivän kyykäärmesaldo oli yksi kuollut ja yksi elävä. Lapset ovat jo oppineet katsomaan kulkiessaan käärmeitä, mutta emme vielä ole uskaltaneet antaa heidän yksin vaellella ulkona. Pieniä käärmeenpoikasia näyttäisi nyt olevan runsaasti liikenteessä, mutta heti ne luikertavat pakoon ihmiset huomatessaan.
Eilen illalla Brita-opettajan tytär, joka toimii koululla myös liikunnanopena, toi meille kotiovelle postia: kaunis, käsinkirjoitettu kortti, jossa ohjeistettiin kouluun tulevaa ottamaan mm. pyyhe ja uikkarit mukaan sekä toivotettiin koko perhe tervetulleeksi tutustumistunnille aamulla. Huomenna alkaa siis koulu ja eskari!

1 kommentti:

  1. Voi miten hienoa! On varmaan outoa ja ihmeellistä, mutta varmasti aivan ihanaa! Voi että, nauttikaa! Meillä täällä on alkanut todellinen arki: päiväkotiin olen lapset saattanut vähän haikein mielin, mutta myös hieman nauttien "vapaudesta" Tytöt (iida 4 v ja emilia 2 v) ovat sisarusryhmässä, mikä ainakin on alkanut hyvin! Ihanaa nähdä valokuvia, ehkä joku postittaa sen piuhan sinulle? :)

    Aurinkoista syksyä, Maija tt 96/2 :)

    VastaaPoista