tiistai 17. elokuuta 2010

Tänään eskarilaisemme pääsi aloittamaan koulun yhdessä viiden muun oppilaan kanssa. Kuudes oppilas on jo yläasteikäinen ja käynee koulua muiden kanssa, mutta on lienee etäopetuksessa lähimmällä yläasteella (en tohtinut omalta jännitykseltäni kysellä ylimääräisiä:)).
Kaikkien perheet oli kutsuttu ensimmäiselle tunnille, ja aloitimme tutustumisleikeillä ja mölkyn peluulla ulkona. Sen jälkeen koululaiset siirtyivät sisälle valitsemaan pulpettia ja tekemään ensimmäisen päivän tehtäviä (kartan tekoa saaresta ja terraariokodin sisustusta koulun hamstereille).
Vanhemmat saivat lähteä kotiin, ja minulle iski hirveä huoli, miten pieni poikani pärjää muiden isompien kanssa! Mutta huoli oli turha, kaikki oli mennyt hyvin ja eskarilaisemme oli pitänyt ekasta koulupäivästään! Koulupäivän päätteeksi kaikki saivat mennä uimaan koulun läheiselle lahdelle, jossa koululaiset näkivät myös rantakäärmeen ja pienen kyyn sekä meduusoja.

1 kommentti:

  1. Ihanalta kuulostaa tuollainen pieni kyläkoulu. taitaa olla oppimiskokemus aika lailla toisenlainen kuin täällä mantereen kouluryppäissä! Ainakin luonnontieteet tulee tutuksi :)

    Iloista saarieloa, mukana ollaan!

    VastaaPoista